Bijuterii simbol care te apropie mai mult de divinitate

Bijuterii simbol care te apropie mai mult de divinitate

Poate ca stiai deja ca sunt o exploratoare, nu doar a frumosului, ci si a spiritualului.

Imi place sa calatoresc si de fiecare data incerc sa cunosc cultura si cand am ocazia chiar sa aprofundez. Nu ma consider o habotnica, dar cred ca energia potrivita iti poate schimba cursul zilei, fie ca este un zambet, o imbratisare, sau bijuterii argint sau aur simbol purtate la gat sau la mana.

De cele mai multe ori, noi, femeile, atunci cand purtam bijuterii din argint sau din aur, ne concentram pe modul in care acestea ne completeaza look-urile sau tinutele de zi cu zi. Ei bine, mai mult decat moda si stilul, unele bijuterii de argint sau de aur au valoare sentimentala. Dincolo de rolul lor de a infrumuseta si accesoriza, unele bijuterii au un simbolism aparte. Iata cateva modele de bijuterii Ioana Preda care te apropie mai mult de divinitate.

 

Colier Arhanghelul Mihail din Aur 14k

 

Colier Arhanghelul Mihail din aur 14K este un accesoriu finut, cu o insemnatate mai profunda. Acest colier poate fi purtat ca o amuleta plina de spiritualitate. Numele Arhanghelului Mihail inseamna „cel care este asemenea lui Dumnezeu”. Inger pazitor, prieten si ocrotitor, el este o capetenie a arhanghelilor, fiind in fruntea ingerilor cunoscuti sub denumirea de Virtuti. Arhanghelul Mihail este singurul inger mentionat in toate cele trei texte sacre importante ale religiilor lumii ce fac trimitere la ingeri: Tora (iudaismul), Biblia (crestinismul) si Coranul (Islamul). In toate aceste credinte, credinciosii il considera pe Mihail un inger principal care lupta impotriva raului cu puterea binelui. In misiunea sa, Arhanghelul Mihail este preocupat de aspectele ce tin de protectie, adevar, integritate, curaj si putere. Astfel, el ne sustine in eliberarea de frici, energii negative, entitati malefice, stringuri si legaturi negative. In momentul in care am aflat ca Arhanghelul Mihail taie legaturile energetice care ne tin pe loc in viata, am stiut ca trebuie sa il am in colectia mea de bijuterii din aur si de atunci il port aproape in fiecare zi la gat.

 

Inel Hamsa din Aur 14k

Inelul Hamsa din aur 14k este accesoriul care ofera sarmul de care ai nevoie in agitatia vietii cotidiane si care te scoate din orice impas vestimentar. Conform simbolismului, Hamsa reprezinta „the Hand of God”, sau mana Lui Dumnezeu. Reprezentand mana dreapta deschisa, o imagine recunoscuta si folosita ca semn de protectie de multe ori de-a lungul istoriei, hamsa s-a considerat in mod traditional ca ofera aparare impotriva deochiului. Imi place sa port inelul Hamsa ori de cate ori am nevoie sa fiu mai aproape de divinitate.

Colier Little Angel din Aur 14k

De la tinutele de zi pana la cele de seara, colierul Little Angel din aur 14k este o varianta inspirata, moderna, in ton cu ultimele tendinte. Un accesoriu fashion si interesant, de care sunt sigura ca te vei indragosti pe loc! Ingerii sunt un simbol universal care semnifica puritatea, dragostea, credinta, curajul, protectia si compasiunea in relatie cu noi, cu Dumnezeu si cu cei din jur.

Inca din cele mai vechi timpuri, simbolurile au fost nelipsite din vietile noastre. Incepand de la simbolul stravechi al crucii care reprezinta crestinismul si ajungand la simboluri mai specifice precum mana Lui Dumnezeu sau aripile de inger. Indiferent ce alegi sa porti, nu uita ca fiecare bijuterie simbol in parte joaca un rol esential in gestionarea energiilor si a trairilor interioare.

 

Pupici,

Ioana