Cadouri pentru ea – Sarbatori mai fericite, cu bijuterii speciale

Cadouri pentru ea – Sarbatori mai fericite, cu bijuterii speciale

Deja 28 noiembrie, mai putin de o luna pana la Craciun! Asta daca nu cumva vrei sa o surprinzi si de Mos Nicolae si atunci timpul chiar se scurge mai repede decat crezi. Ai inceput sa cauti deja cadouri pentru ea, dar inca nu ai gasit acel ceva despre care crezi ca o va face extrem de fericita?

M-am gandit la tine, dar si la reala fericire de pe chipul ei, atunci cand o sa primeasca un cadou care ii va intrece asteptarile. Cand spun ca m-am gandit, spun ca m-am gandit serios ce asteptari are in general o femeie de la un cadou. Nu mi-a venit altceva mai pliabil pe ideea de cadouri pentru ea, decat bijuterii. Spui cadouri femei, spui bijuterii.

Sarbatorile acestea, vreau sa te ajut sa o faci fericita. Nu! Nu cred neaparat in lucrurile materiale, stiu ca iubirea se exprima si in alt mod. Dar, da! Pasiunea unei femei pentru bijuterii este infinita. Deci, de ce sa nu-i oferi un cadou inspirat, despre care stii sigur ca o sa-i placa?

Privind total obiectiv, am facut o selectie de cateva bijuterii de pe site-ul ioana-preda.ro si am asternut mai jos 4 bijuterii, care o sa o cucereasca pe loc.

1. Cercei Argint Fiona

Cerceii tip creola sunt din argint rodiat, avand un model elegant cu insertii de zirconiu alb. Daca nu si-a ales ina bijuteriile pentru tinuta de revelio, atunci ai ocazia perfecta sa o surprinzi placut!

cadouri pentru ea

2. Inel Argint Royal Velvet

Un inel tip verigheta, placat cu aur roz si batut in ametist mare, de o culoare deosebita.

cadouri pentru ea

3. Bratara Argint Serendipity

Realizata din argint rodiatsi argint placat cu aur roz, cu elemente centrale batute in zirconii mici albe, bratara Serendipity este accesoriul perfect, atat pentru tinutele de zi, cat si pentru cele de seara.

cadouri pentru ea

4. Inel Argint Aisha

Stiu! Am ajuns din nou la inele, dar nu pot sa nu las aici si acest model absolut superb. Realizat din argint  placat cu rodiu, avand un zirconiu colorat, inelul scoate din anonimat orice tinuta. In plus, este reglabil, daca inca te mai temi ca s-ar putea sa nu i se potriveasca.

cadouri femei