Ce bijuterii sa porți vara asta pentru un look stylish

Ce bijuterii sa porți vara asta pentru un look stylish

În fiecare sezon avem ocazia să ne reinvetăm, să fim cum vrem noi și ce vrem noi, putând să ne inspirăm din ideile marilor creatori de modă. Cel mai simplu și de efect mod pentru a ne îmbunătăți stilul sunt accesoriile. Orice ținută poate căpăta valențe noi atunci când este accesorizată armonios și diferit. Fie că alegi să porți inele supradimensionate, coliere lungi, bratari pentru picior sau alte accesorii preferate, cel mai important aspect este ca acestea să se integreze perfect cu hainele și stitlul tău.

Brățări pentru picior

Ei bine, gama de bratari picior pot da un plus de feminitate oricărei ținute. Fie că alegi să porți rochii, pantaloni scurți sau doar costumul de baie la plajă, o bratara de picior va da o notă de feminitate și bun gust. Brățările de picior din argint sunt ușor de integrat indiferent de stil, fiind niste piese simple și delicate. Fie că alegi stilul sport, elegant sau casual, câteva bratari pentru picior suprapuse vor da o notă stylish.

Cerceii cu elemente marine

Cerceii cu elemente marine așa precum scoicile sau stelele de mare sunt un must pentru vara aceasta. Poți purta acești cercei ca element central într-o ținută sau îi poți accesoriza cu alte bijuterii din aceași tematică. Cerceii cu elemente marine îți vor da acel vibe exotic ca al mării, chiar dacă te afli în jungla urbană.

Colierele la baza gâtului

Colierele la baza gâtului sunt în tendințe în acest sezon. Acestea îți vor pune în evidență într-un mod delicat, deloc ostentativ, linia decolteului. Pentru un efect cu adevărat stylish poartă cel puțin 2 coliere suprapuse. Poți alege coliere mai simple cu un singur pandantiv pentru tinutele mai încărcate sau coliere cu mai multe charmuri pentru outfit-uri basic.

Orice accesorii ai alege să porți important este să îți placă și să se potrivească armonios cu întreaga ținută.