Cerceii creole se poarta acum mai mult ca niciodata

Cerceii creole se poarta acum mai mult ca niciodata

Cele mai multe dintre voi m-ati intrebat atat pe pagina de Facebook, cat si telefonic si in showroom, ce sunt cerceii creole. Ei bine, vreau sa va spun ca in ciuda aparentelor cerceii creole nu sunt o noutate, ci aceasta este doar o noua denumire pentru gama de cercei rotunzi supradimensionati.

Deja existenti pe site, am refacut stocurile la cererea clientelor ce iubesc acest tip de cercei argint, cererea fiind din ce in ce mai mare. Nu este necesar ca tu sa ai o slabiciune pentru acesti cercei, insa iti garantez ca daca ii vei alege cu siguranta vei fi remarcata. Cu un design minimalist, pus in evidenta de culori precum rose gold, auriu si argintiu, acestia vor scoate orice tinuta din anonimat si te vor ajuta sa obtii un look plin de feminitate.

 

Trebuie sa stii ca cerceii creole au un mesaj mult mai puternic in spate. Profunzimea cerceilor creole sta in puterea lor de a transmite identitatea unei persoane. Acesta este motivul pentru care de fiecare data cand ii porti, cerceii rotunzi supradimensionati iti vor da mai multa incredere in tine.

 

O multitudine de vedete ca Jenifer Lopez, Madonna, Rihanna sau Gigi Hadid au readus in atentia publicului larg cerceii creole. Acestia sunt folositi de vedete atat la tinutele de scena, cat si in tinutele de zi cu zi, ceea ce arata ca pot fi adaptati cu usurinta la orice tip de outfit.

Daca ai un stil mai indrznet si iti place sa iesi in evidenta poti asorta cerceii mari rotunzi cu inele si coliere supradimensionate, in schimb daca preferi look-urile mai delicate poti combina cerceii creole cu inele si coliere subtiri.

Profita de noile tendinte ale sezonului si exprimenteaza mai mult in materie de accesorii. Bijuteriile potrivite te vor face sa te simti mai bine in pielea ta si mai increzatoare, iar asta cu siguranta se va vedea.