Cum impacteaza bijuteriile cu turmalina sanatatea ta emotionala

Cum impacteaza bijuteriile cu turmalina sanatatea ta emotionala

Bijuteriile au jucat un rol important in viata oamenilor de mii de ani. Aflam din istorie ca civilizatiile antice apreciau bijuteriile si erau folosite pentru a pune in evidenta frumusetea naturala a purtatoarelor lor. Piesele erau purtate pentru a simboliza diferite mesaje, cum ar fi securitatea, intelepciunea, eleganta si prosperitatea. Femeile dintodeauna au apreciat piatra turmalina si au preferat sa poarte bijuterii cu turmalina.

Ce este turmalina

Turmalina este o piatra de inalta vibratie, care confera armonie si aduce lumina chiar si in cele mai intunecate situatii. O legenda veche spune ca turmalina se gaseste in toate culorile pentru ca a calatorit de-a lungul unui curcubeu si a adunat toate culorile curcubeului. Totodata, o proprietate interesanta a turmalinei care se asorteaza cu succes in diverse bijuterii cu turmalina este pleocroismul – schimbarea culorii in functie de unghiul din care este privita.

Care sunt beneficiile purtarii bijuteriilor cu turmalina

Turmalina contribuie la descoperirea marilor beneficii esentiale ale evolutiei spirituale, elibereaza trecutul karmic.  Este ideala pentru meditatii, aliniaza chakrele, ascute intuitia si trezeste clarviziunea.

La nivel emotional, alunga teama si confera o stare de calm in situatiile stresante. Turmalina este o piatra rara, care trebuie fi tratata cu caldura.

Cu ce sa porti aceste bijuterii cu turmalina

Bijuteriile impodobite cu turmalina pot fi purtate cu o varietate de stiluri vestimentare. Piatra este o completare perfecta pentru:

  • Rochie de seara sau de cocktail.
  • Un costum pentru birou
  • O tinuta lejera de vara

De regula, bijuteriile cu aceasta piatra nu nu erau folosite pentru uzul zilnic. Acestea erau rareori combinate cu un stil vestimentar casual, cu exceptia unui colier mic sau a unui colier scurt. Astazi, toate acestea s-au schimbat. Poti alege cercei cu piatra turmalina si sa-i asortezi cu orice iti doresti, ideea e sa te simti feminina cu acest look.

Seara poti asorta turmalina cu o rochie lunga pana la podea, deoarece turmalina este considerata piatra de nastere a serii sau a noptii, este complementul perfect pentru un astfel de look. Rochiile de cocktail sunt rochii pana la genunchi pot fi completate cu un pandantiv sau cercei mici din turmalina. Acesta va fi suficient.

Totodata, atunci cand alegi bijuterii pentru birou, puteti opta pentru turmalina. Aceasta piatra are o paleta variata de nuante, motiv pentru care nu va fi dificil sa alegi ceva pe plac.

Bijuteriile Ioana Preda cu piatra turmalina au facut furori si continua sa fie unele dintre cele mai populare accesorii. Tie care iti place cel mai mult?