Cum ne alegem masura inelelor?

Cum ne alegem masura inelelor?

Inca de cand am lansat pe site colectia de inele argint, primele comenzi n-au intarziat sa apara si asta nu poate fi decat o dovada ca pasiunea mea pentru bijuterii se transpune si in creativitatea si originalitatea modelelor pe care voi, dragile mele, le apreciati cel mai mult la accesoriile Ioana Preda.

Vazand, cel mai probabil, ca pentru fiecare produs din colectia de inele argint exista doua campuri esentiale, „culoare” si „marime”, cele mai multe dintre voi v-ati pus intrebarea: ce masura ar trebui sa aleg oare pentru a se potrivi perfect pe degetele mele?

Ei bine, pentru ca mesajele cu acest tip de intrebari au tot continuat sa apara din partea multora dintre voi, am hotarat ca ar fi bine ca pe blog sa abordez si acest subiect, atat de util fiecareia dintre noi. Urmand acesti pasi simpli, pe care ti-i voi indica in continuare, te poti asigura ca orice produs ai comanda din colectia de inele de pe site, va fi unul potrivit degetelor tale.

Inainte de a-ti alege masura pe care vrei sa o comanzi, te sfatuiesc sa cauti o rigla si un inel din colectia ta de bijuterii, despre care consideri ca ti se potriveste perfect ca masura. Ceea ce vrem sa masuram este interiorul inelului pe mijloc, deci trebuie sa pozitionam rigla asa incat sa cuprindem interiorul acestuia, fara a masura si exteriorul. Astfel, poti sa descoperi foarte usor cati mm are interiorul inelului si implicit care este masura potrivita tie. Simplu nu?

Sunt convinsa ca teama ca lucrurile pe care le comandam prin intermediul internetului pot uneori sa nu se potriveasca perfect masurilor noastre, exista in mintea fiecarui cumparator online. Asadar, daca te afli printre persoanele care au avut intotdeuna indoieli in privinta dimensiunilor corecte pentru inele, acum poti fi sigura ca aplicand aceasta metoda nu vei da gres atunci cand iti alegi bijuteriile fara sa le probezi.

Desigur, daca inca ai indoieli ca s-ar putea ca aceasta metoda sa nu functioneze, desi te asigur ca este cat de poate de corecta, te astept de luni pana vineri (intre orele 10:00-18:00) in showroom-ul Ioana Preda de pe Bd. Decebal nr. 4 din Bucuresti.