Cum să porți brățara pentru picior

Cum să porți brățara pentru picior

Atunci cand vorbim de bratari pentru picior, vorbim practic de cel mai fashion accesoiu din aceasta vara.  Gama de bratari pentru picior este destul de diversificată, iar pe site vei găsi numeroase modele care cu siguranță îți vor plăcea. Înainte de a-ți oferi cele mai bune recomandări, îți voi prezenta o scurtă istorie a acestui acesoriu rafinat.

Istoria brățărilor de picior

Brățările de picior sunt accesorii rafinate și prețioase. Chiar dacă sunt purtate la o ținută sport, minim 2 bratari picior suprapuse îți vor oferi un plus de stil.

În săpăturile făcute de-a lungul timpului de arheologi au fost găsite brățări pentru picioar, semn că acestea au fost purtate de femei încă din antichitate. Acest accesoriu reprezenta un semn al rangului și era purtat doar de femeile din înalta societate.

În partea estică a lumii, fetele purtau pe ambele picioare niște lănțișoare pe post de brățări care scoteau niște suntele ca de clinchet, astfel, ajutându-le pe fete la dans. Din țările Estice a ajuns și la noi această tradiție și s-a răspândit rapid în întreaga lume.

Iată mai jos câteva recomandări pentru a purta o brățară de picior:

  • Poți purta brățări de picior indiferent de ținută sau ocazie, inclusiv la rochii mai elegante. De asemenea, acestea sunt extrem de potrivite atunci când vrei să mergi la plajă, la piscină sau în oraș. Le porți purta și când ești la birou, dar fii atentă să nu alegi una cu charm-uri pentru că va zornăii când pășești.
  • Evită încălțămintea cu barete pentru că riști ca brățările să se agațe și să nu mai arate bine. Din cauza cataremelor chiar le poți deteriora.
  • Nu purta brățara peste dresuri. Acest lucuru este extrem de inestetic.
  • Atunci când porți o brățară de picior, pedichiura ta trebuie să fie perfectă. Cu siguranță vei atrage privirile asupra picioarelor tale.

Vara este anotimpul perfect în care poți purta brățările de picior, iar acestea vor crea un look feminin și plin de senzualitate pentru care cu sigurață vei fi admirată.