Descopera noile modele de bijuterii acum si in showroom

Descopera noile modele de bijuterii acum si in showroom

Deschiderea unui showroom cu brandul Ioana Preda era pasul urmator in fructificarea acestei pasiuni pentru tot ceea ce inseamna bijuterii din argint si insemnatatea lor pentru femeia secolului XXI.

Trebuia sa impartasesc cu voi bucuria pe care mi-o aduce aceasta etapa, pe care nu as vrea sa o asociez neaparat vietii profesionale, ci mai degraba implinirilor de ordin personal, dar si care sunt beneficiile pe care le aduce iubitoarelor brandului Ioana Preda expunerea in showroom a colectiilor de bijuterii din argint.

Aflat pe bulevardul Decebal, nr. 4 din Bucuresti , showroom-ul are o locatie centrala, usor accesibila persoanelor care isi doresc sa vada indeaproape si sa probeze modelele de bijuterii argint. Orele la care poate fi vizitat sunt de asemenea foarte permisive, fiind cuprinse intre 10:00 – 18:00.

Despre cum am ales sa decorez showroom-ul cred ca cel mai bine las sa vorbeasca fotografiile. Vreau sa adaug doar ca am avut in vedere sa fie cat mai apropiat de ceea ce numesc eu o atmosfera placuta, calda, prietenoasa, in care deciziile de a-ti alege bijuteriile sa nu fie grabite de rigiditatea sau de raceala unui loc in care nu te simti in largul tau.

De ce cred eu ca te vei bucura daca o sa vii in showroom pentru a-ti alege bijuteriile?

Periodic, o sa regasesti aici modele in exclusivitate din toate colectiile Ioana Preda: cercei, inele, bratari si coliere.

Mai mult decat atat, poti observa indeaproape fiecare caracteristica a produselor si poti proba, pentru a vedea daca ti se potrivesc si daca indeplinesc asteptarile tale din toate punctele de vedere. Te pot ajuta sa iti alegi bijuteriile care ti se potrivesc cel mai bine in functie de trasaturile tale fizice, dar si de gusturile tale in materie de modele si pietre semipretioase.

Pentru ca primesc foarte des intrebarea aceasta din partea clientelor Ioana Preda, te pot pune in tema mult mai bine decat in mediul online cu ceea ce inseamna argintul rodiat, pe care am ales sa il folosesc in colectiile de bijuterii.

Si pentru ca pe site in sectiunea Contact exista un numar de telefon si o adresa de e-mail la care iti poti face o programare atunci cand decizi sa vizitezi showroom-ul Ioana Preda, te sfatuiesc sa profiti de aceasta oportunitate pentru a beneficia de toata atentia si ajutorul in alegerea bijuteriilor perfect compatibile cu stilul si atitudinea ta.

Pana cand ne vedem, #stayaddicted!