Elementele naturii sunt la moda si in aceasta toamna

Elementele naturii sunt la moda si in aceasta toamna

Pentru ca m-ai intrebat deja ce se poarta in sezonul toamna-iarna in materie de bijuterii, iti raspund printr-un articol detaliat in care, pe langa raspunsul la intrebarea ta, am sa-ti recomand si cele mai actuale piese pe care sa le porti toamna aceasta.

Sunt doua mari directii in acest sens:

1). bijuteriile inspirate din elementele naturii

2). bijuteriile minimaliste

1).

Trendul din timpul verii se mentine si in sezonul rece, in sensul in care bijuteriile ce prezinta elemente inspirate din natura sunt in continuarea la mare cautare. Se merge in continuare pe ideea prospetime si naturalete. Astfel, in categoria inele argint poti regasi cateva modele pe aceasta tema care sa ti se potiveasca. Poti alege inele in forma de trifoi, ca sa-ti poarte noroc, sau inelul delicat Miacu forma de frunza.

Bineinteles ca poti alege si inele de argint cu alte modele, cum ar fi cele ce prezinta elemente in forma de steluta sau semiluna care vor arata foarte bine pe degetele tale. In plus, cele cu stelute sunt reglabile asa ca le poti purta pe ce deget vrei.

 

2).

Pe de alta parte, bijuteriile minimaliste sunt in continuare super la moda. Inelele in special sunt vedetele acestui trend caci se pot purta mai multe pe un deget, creand un styling modern si extrem de chic. Pe de alta parte, si bratarile si colierele sunt piese minimaliste ce sunt potrivite pentru aceasta moda a layering-ului. Poti chiar combina si nuantele (gold cu roz-gold sau argintiu) pentru un look deosebit.

Asadar, tendintele din vara se pastreaza si in sezonul toamna-iarna, asa ca acum ai ocazia de a combina outfit-urile de toamna si cele de iarna cu accesorii pe masura. De exemplu, o combinatie reusita ar presupune o tinuta de toamna in nuante calde alaturi de inele cu piese in forma de frunza si un colier in forma de copac.

Sunt sigura ca inspiratie ai. Cu piesele potrivite poti crea look-uri cu totul si cu totul deosebite.