Fii speciala – alege din top 4 modele de cercei

Fii speciala – alege din top 4 modele de cercei

Vara ne aduce cu ea dorinta de schimbare, de evadare, de a face lucrurile diferit. Caldura, soarele, marea, ne atrag impreuna ca un magnet, dar cu bijuteriile cum ramane? Ramanem mereu fidele, mereu addicted nenumaratelor perechi de cercei.

Facand o „analiza” a prietenelor si clientelor Ioana Preda, am descoperit ca cele mai bine vandute produse sunt cele din categoria cercei argint. Cu siguranta noi femeile iubim toate bijuteriile, dar vara, capatam o pasiune deosebita pentru cercei, in detrimentul celorlalte bijuterii. Vara este recomandat, sa alegem cercei de dimensiuni mici, usor de asortat cu tinutele de vara si care sa ne alungeasca gatul, atunci cand purtam parul prins.

Pentru ca ne dorim sa fim speciale, trebuie sa obtinem un cumul de cerinte precum: eleganta, feminitate, rafinament, modernism si lista cu siguranta poate continua. Dar in acelasi timp ne dorim sa fim si comode, relaxate, sa ne bucuram de vara, de omaenii din jur si de frumusetea noastra naturala. Aici cred ca am pus punctul pe I – Ioana Preda. Cerceii din argint iti pot lasa frumusetea sa fie descoperita, chipul sa radieze, iar tu te poti simti feminina, dar in acelasi timp comoda.

Pentru ca este vara, iar noi toate avem nevoie de inspiratie, v-am pregatit un top 5 al cerceilor din argint 925 din noua colectia Ioana Preda. Nu uita ca luna asta, Ioana plateste transportul si ca toti cercei ii puteti gasi pe: www.ioana-preda.ro.

Locul 1 – Cercei argint Coroana Princess 1
Sunt cei mai bine vanduti cercei din toata colectia, la scurt timp dupa lansare. Sunt mici, simplii si usor de accesorizat.

Locul 2 – Cercei argint Heaven

Sunt mici, colorati si iti pot inveseli ziua instant. Eu ii consider precum cafeaua. II pun dimineata la ureche si simt cum totul devine diferit.

Locul 3 – Cercei argint Stea si Semiluna

Sunt jucausi si potriviti pentru orice fizionomie. Sunt din argint 925, au o prindere rezistenta si sunt usor de accesorizat. Toate prietenele mele sunt indragostite iremediabil de ei.

Locul 4 – Cercei din argint Evantai

Da, da! Vara – soare – cercei evantai. Cu siguranta vei putea atrage toate privirile purtandu-i.