Garantie

Garantia pe care o oferim clientilor nostri include faptul ca bijuteria este din metal pretios (aur/argint) si este marcata de persoane autorizate ANPC si totodata cu marca de responsabilitate a S.C. Tiana Atelier S.R.L. – IF03

Ioana Preda ofera clientilor săi o garantie comerciala de 24 luni de la data achizitionarii produsului (momentul in care s-a plasat comanda), daca acesta prezinta vicii de fabricatie. Pentru a beneficia de acest drept este necesara prezentarea certificatului de garantie.
Conform legii 449/2003, art.11 alin.2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor. Orice reparatie la produsele aflate in termenul de garantie se va efectua in mod gratuit sau se va inlocui in conditiile OG nr.21/1992 revizuita, daca se confirma faptul ca un defect de material sau de manopera a reprezentat cauza unei asemenea deteriorari, mai degraba decat utilizarea necorespunzatoare a bijuteriei de catre cumparator. Remedierea se va face in termen de 15 zile de la data constatarii deficientei.
In cazul inlocuirii, nu garantam ca va fi livrat acelasi model. Daca nu este disponibil acelasi model, se va livra un model similar avand o valoare echivalenta.

Ioana Preda ofera clientilor sai intretinere si reparatii pentru bijuteriile achizitionate pe viata:

  1. Detinem pietre de rezerva pentru 90% dintre modelele noastre asa ca daca s-a intamplat sa ramai fara vreuna, tot ce trebuie sa faci este sa ne anunti pe adresa de email [email protected], iar noi le vom trimite gratuit! Singurul cost suportat de tine va fi cel pentru transport (16 lei).
  2. Ti-ai achizitionat o bijuterie placata cu aur roz sau aur galben si si-a pierdut din intensitate / si-a schimbat culoarea? Nicio problema! Instiinteaza-ne pe mail ca vrei ca aceasta sa arate ca noua, iar noi vom face asta pentru tine, gratuit! Singurul cost suportat de tine va fi cel pentru transport (16 lei).

 

S.C Tiana Atelier S.R.L autorizata de ANPC pentru efectuarea operatiunilor cu metale pretioase si pietre pretioase nr: 9551, asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor art. 5 din hotararea guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca bijuteriile din argint importate si comercializate de societate, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele UE.

Bijuteriile din aur si argint comercializate sunt verificate si certificate si poarta marcajul directiei ANPC – Metale si Pietre Pretioase care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat si marca de responsabilitate proprie IF-03.

Instructiuni de intretine a bijuteriilor:

  • sa purtati cu grija bijuteriile cu pietre deoarece montura acestora nu este conceputa sa reziste la presiuni mecanice
  • evitati contactul cu apa, mediile de umiditate, substante corozive sau cosmetice
  • pastrati bijuteriile in cutiile primite la achizitionarea produselor sau in alte cutii destinate bijuteriilor
  • sa nu purtati bijuteriile in timpul activitatilor casnice/fizice
  • oxidarea (innegrirea) este o proprietate naturala a argintului, de aceea nu este considerata un defect si se poate curata foarte usor cu solutii speciale pentru metale pretioase sau cu o carpa tratata asemenea
  • curatati bijuteriile din argint / aur fara pietre cu solutii speciale, pentru a le reda stralucirea. Pentru ingrijirea bijuteriilor si pastrarea stralucirii acestora va recomandam sa utilizati o carpa moale, speciala pentru curatarea acestora.
  • bijuteriile care contin parti din cauciuc isi pierd elasticitatea daca intra in contact cu spray-urile cosmetice sau cu orice alt produs petro-chimic.
  • materialele de natura organica, perle, coral, scoici, sidef au nevoie de ingrijire speciala. Acestea trebuie ferite de lumina si caldura excesiva pentru ca isi pot schimba culoarea, se pot crapa sau deteriora iremediabil. Uleiurile naturale ale pielii, temperatura si umiditatea naturala a pielii ajuta perla sa-si mentina stralucirea, dar acidul din transpiratie poate ataca si decolora sideful. De asemenea, pentru perle, sidef sau coral nu utilizati substante standard de curatare a bijuteriilor, acestea pot fi prea dure.

Intreaga echipa S.C Tiana Atelier S.R.L se straduieste sa prezinte produsele cu precizie maxima, totusi este posibil ca fiecare produs sa aiba detaliile sale care sa nu fie mentionate in descriere. Puteti sa ne semnalati orice informatie relevanta la [email protected].

Produsele sunt fabricate in tari precum: Turcia, Italia si Coreea, respectand intocmai standardele impuse de importator – Ioana Preda.