Ioana Preda Club

Ioana Preda Club

O comunitate de femei puternice ce sustin un #ManifestPentruFeminitate

Let's Shine Together!

Pentru ca esti unica, si speciala, si faci parte dintr-o comunitate de femei puternice, am creat programul de loialitate IOANA PREDA CLUB, in care vei regasi o multime de beneficii exclusiviste si surprize placute, pentru ca tu sa stralucesti cu fiecare ocazie!

Let's Shine Together!

Pentru ca esti unica, si speciala, si faci parte dintr-o comunitate de femei puternice, am creat programul de loialitate IOANA PREDA CLUB, in care vei regasi o multime de beneficii exclusiviste si surprize placute, pentru ca tu sa stralucesti cu fiecare ocazie!

Beneficii Membri

Beneficii ce cresc odata cu statutul tau privilegiat in comunitate!

SILVER

0-1000 PUNCTE

ROSE GOLD

1001-3000 PUNCTE

GOLD

>3000 PUNCTE

Ai parte de numeroase beneficii exclusiviste ca membru in

Ioana Preda Club

Schimb si retur gratuite Membra in comunitatea Ioana Preda? Te bucuri de schimb & retur gratuit, la orice comanda! Se poate cateodata sa gresesti marimea sau sa te razgandesti. Este in regula. Ne ocupam noi sa iti schimbam bijuteria, gratuit!

Donat % din vanzari Noi, la Ioana Preda, credem intr-o lume mai buna si in faptul ca fiecare dintre noi putem contribui, macar putin, la fericirea sau bunastarea altor persoane mai putin norocoase. Cu ajutorul vostru, ne implicam periodic in diverse cauze sociale si donam procente considerabile din vanzari.

Reduceri in cont Odata cei ai intrat in comunitatea Ioana Preda, te bucuri mereu de beneficii. Oferim reduceri secrete, exclusiv pentru membrii nostri.

Voucher Aniversari Cui nu-i place sa primeasca surprize placute? Sarbatorim impreuna ziua ta de nastere si Ioana iti ofera voucher aniversar, an de an, ca tu sa de bucuri de bijuterii noi cu care sa stralucesti.

24h acces prioritar la campanii de reduceri Daca esti membra a comunitatii Ioana Preda, ai acces prioritar, cu 24h inaintea tuturor, la toate campaniile de reducere. Mai mult de atat, ai bijuterii exclusive la reducere, de care nu va beneficia toata lumea.

24h acces prioritar la colectii noi Cerem constant feedback-ul comunitatii si tinem cont de parerile membrilor. Oricand lansam o noua colectie, ti-o aratam tie prima data si vei avea acces inaintea tuturor.

Evenimente Manifest pentru feminitate Ne place sa stam de vorba cu voi. Ne plac intalnirile si sa va simtim aproape. Share-uim idei si bem un pahar de prosecco. Membrii comunitatii noastre au acces la evenimente private Manifest pentru Feminitate. Ne intalnim, iar echipa Ioana Preda va ofera posibilitatea sa descoperiti lumea bijuteriilor. Invatam impreuna si ne sustinem reciproc.

Pereche Cercei Odata ce ai atins pragul ROSE GOLD, primesti automat o pereche de cercei cadou.

Exclusive giveaways Membrii comunitatii Ioana Preda se bucura de giveaway-uri exclusive. Da, oferim premii pe bune si ne place sa daruim inapoi.

 

Bijuterie cadou la colectie noua Ai atins pragul GOLD? Atunci cand lansam o colectie noua, Ioana a decis sa iti ofere cadou o bijuterie din acea colectie.

Invitatie la eveniment VIP  COMING SOON

Tricou “Manifest pentru Feminitate” Ducem mai departe vorba. Sustinem feminitatea si manifestam pentru ea. Purtam cu mandrie tricoul Manifest pentru Feminitate. Daca faci parte din comunitate si ai atins pragul GOLD, primesti unul cadou.

Nu esti inca membru?

Intra in comunitatea noastra si sustine si tu #ManifestPentruFeminitate