La cererea voastra am suplimentat stocul cerceiilor Gioia

La cererea voastra am suplimentat stocul cerceiilor Gioia

Dupa cum ati putut vedea si pe site: cerceii Gioia sunt cei mai vanduti cercei Ioana Preda! Drept urmare, la cererea voastra am suplimentat stocul acestui model atat de indragit.

Spre bucuria mea, dintre toate produsele de pe site, se pare ca cel mai cautat model a fost cel al cerceilor Gioia si nu doar ca a fost cel mai cautat si dorit, dar a fost si cel mai cumparat. Tocmai de aceea, m-am hotarat sa vin in intampinarea ta cu un nou stoc de cercei.

Comparand o pereche de cercei argint simpli si finuti cu cerceii Gioia, se pare ca cea mai mare atentie o primesc cerceii multicolori. Daca ar fi sa ii comparam si cu cerceii mari sau cu creolele, se pare ca tot cerceii Gioia sunt preferatii tai.

Un model delicat, usor de purtat si de combinat in tinute, cerceii Gioia au reusit sa ajunga la inima ta astfel incat au devenit in mod evident unul dintre produsele bestseller. Usori, stralucitori si discreti, au reusit sa te cucereasca iremediabil, fapt ce ma bucura extrem de mult pentru ca imi arata ca daca cerceii sunt pe placul vostru, eu reusesc in mica masura sa aduc un strop de bucurie prin ceea ce va ofer.

Un alt lucru care ma bucura nespus de mult este faptul ca am putut constata cu mare usurinta ca in randul clientelor mele se afla doar femei speciale, femei frumoase si increzatoare in propriile puteri. Nu sunt eu responsabila de acest lucru pentru ca voi, dragele mele, ati venit cu mare deschidere catre mine. Din acest motiv va multumesc si va aprecize pentru faptul ca sunteti prezente aici.

Iar pentru ca sunteti alaturi de mine, nu uitati! In fiecare 20 ale lunii aveti parte de un pret special de -20% la o gama de produse selectate special pentru voi, pentru a putea achizitiona bijuterii dupa pofta inimii.