Retur

Politica de retur

Termenul de retur este de 14 zile din momentul in care ati plasat comanda pe site.

Pentru returnarea produselor este necesar sa efectuati urmatorii pasi:

 1. Va rugam sa ne instiintati de intentia de a returna produsul printr-un e-mail la adresa [email protected], care sa contina: numele pe care s-a facut comanda, numarul comenzii,  produsul pe care doriti sa-l returnati si un cont bancar.
 2. Dupa confirmarea de primire a solicitarii, ne veti returna produsul exclusiv prin curier, iar taxele de transport vor fi suportate de catre dvs. 
 3. Pentru returnarea banilor, produsul trebuie trimis exact asa cum l-ati primit, cu eticheta atasata, in cutia de carton, in cutia personalizata „Ioana Preda” si certificatul de garantie. Produsul nu trebuie sa fie purtat sau deteriorat. Restituirea banilor se va face dupa analiza produsului, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea acestuia.

Atentie! In cazul in care produsele returnate nu au eticheta atasata, prezinta deteriorari, urme de purtare, lovituri, zgarieturi, ne rezervam dreptul de a refuza returul.
Pentru a beneficia de o restituire, produsul trebuie returnat in termen de 14 zile din momentul in care ati plasat comanda.
Politica de returnare a banilor este valabilă doar pentru produsele achiziționate online !

In cazul in care produsul returnat nu indeplineste conditiile de mai sus, nu iti face griji! Platim noi transportul pentru a-ti trimite coletul retur.

Schimb produs

 1. Se poate realiza un schimb de produse doar in cazul bijuteriilor care sunt pe marimi (inele, bratari tennis). Trebuie trimisa o cerere de instiintare pe adresa de mail [email protected], in care sa fie precizate urmatoarele detalii:
  a) numarul comenzii
  b) numele produsului si marimea dorita
 2. Produsul trebuie sa fie ambalat exact asa cum l-ati primit, cu eticheta atasata,in cutie de carton, dar si in cutia personalizata „Ioana Preda” si trimis cu orice firma de curierat. Taxele de transport fiind suportate de catre dvs.
 3. Termenul pentru un schimb produs este de 14 zile lucratoare din momentul in care ati plasat comanda pe site.

 

 Adresa de livrare pentru schimb produs este Bulevardul Decebal, nr 4, bl s11, scara 3, ap 47, etaj 1, sector 3, Bucuresti

 1. In momentul in care produsul ajunge la noi, vom analiza starea acestuia, urmand sa va anuntam daca se poate realiza schimbul de produse (in cazul in care produsul nu are atasata eticheta, schimbul de produse nu se poate realiza). Pentru expedierea produsului dorit, veti beneficia de transport gratuit din partea noastra.

 

In cazul in care produsul returnat nu indeplineste conditiile noastre, nu iti face griji! Platim noi transportul pentru a-ti trimite coletul retur.

 

Termeni si conditii
Conform legislatiei romane , in Art. 4,b Cap. 1, Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta se prevede: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.”
Conform legii 449/2003, art.11 alin.2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor.
Aveti obligatia legala de a avea grija de produs/e cat timp se afla in posesia dumneavoastra. 

ADRESA RETUR: Bd. Decebal, nr 4, bl S11, scara 3, ap 47, etaj 1, Bucuresti