Retur

Politica de retur

Termenul de retur este de 30 de zile din momentul in care ati plasat comanda pe site.

Pentru returnarea produselor este necesar sa efectuati urmatorii pasi:

  1. Va rugam sa ne instiintati de intentia de a returna produsul printr-un e-mail la adresa¬†[email protected], care sa contina: numele pe care s-a facut comanda, numarul comenzii si produsul pe care doriti sa-l returnati
  2. Dupa confirmarea de primire a solicitarii, ne veti returna produsul exclusiv prin curier, iar taxele de transport vor fi suportate de catre dvs. Contul bancar in care doriti sa fie restituiti banii trebuie sa fie trimis pe e-mail.
  3. Pentru returnarea banilor, produsul trebuie trimis exact asa cum l-ati primit, in cutia de carton, dar si in cutia personalizata ‚ÄěIoana Preda‚ÄĚ. Produsul nu trebuie sa fie purtat sau deteriorat. Restituirea banilor se va face dupa analiza produsului, in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea acestuia.

In cazul in care produsele returnate prezinta deteriorari, urme de purtare, lovituri, zgarieturi, ne rezervam dreptul de a refuza returul.
Pentru a beneficia de o restituire, produsul trebuie returnat in termen de 30 de zile din momentul in care ati plasat comanda.
Politica de returnare a banilor este valabilńÉ doar pentru produsele achizi»õionate online !

Schimb produs

  1. Trebuie trimisa o cerere de instiintare pe adresa de mail¬†[email protected]¬†in termen de 10 zile lucratoare din momentul in care ati plasat comanda, in care sa fie precizate urmatoarele detalii:
    a) numarul comenzii
    b) produsul pe care doriti sa il schimbati

2.Produsul trebuie sa fie ambalat exact asa cum l-ati primit, in cutie de carton, dar si in cutia personalizata ‚ÄěIoana Preda‚ÄĚ si trimis cu orice firma de curierat. Taxele de transport fiind suportate de catre dvs.

 Adresa de livrare pentru schimb colet este Bulevardul Decebal, nr 4, bl s11, scara 3, ap 47, etaj 1, sector 3, Bucuresti

  1. In momentul in care produsul ajunge la noi, vom analiza starea acestuia, urmand sa va anuntam daca se poate realiza schimbul de produse. Pentru expedierea produsului dorit, veti beneficia de transport gratuit din partea noastra.

Termenul pentru un schimb produs este de 10 zile lucratoare din momentul in care ati plasat comanda pe site.

Termeni si conditii
Conform legislatiei romane , in Art. 4,b Cap. 1, Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta se prevede: ‚ÄúConsumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.‚ÄĚ
Conform legii 449/2003, art.11 alin.2, cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor.
Aveti obligatia legala de a avea grija de produs/e cat timp se afla in posesia dumneavoastra.

ADRESA RETUR: Bd. Decebal, nr 4, bl S11, scara 3, ap 47, etaj 1, Bucuresti