Scoate orice outfit din anonimat cu o pereche de cercei şi inele de argint

Bijuterii argint Ioana Preda

Scoate orice outfit din anonimat cu o pereche de cercei şi inele de argint

Accesorizarea ținutelor este foarte importantă, iar cerceii și inelele pot fi o alegere minunată care să completeze outfiturile și să le dea un alt vibe. Tot ce trebuie să faci este să alegi cerceii potriviți și inelele care să se integreze în outfiturile pe care le construiești. Iată la ce să fii atentă și cum să alegi cerceii pentru hainele pe care le porți.

Inele și cercei pentru ținute casual

În cazul în care porți des ținute casual, formate din piese cum ar fi blugii și tricouri, poți da o notă glam cu o pereche de cercei din argint simpli sau cu un inel subțire. Aceste ținute nu au nevoie de foarte multă accesorizare pentru simplul motiv că nu se pretează la accesorii foarte pompoase.

Cercei și inele pentru ținutele de birou

Pentru ținutele office elegante poți alege cercei de argint decorați cu pietre prețioase. Nu e musai să porți diamante. Poți alege topaz sau zirconiu și inele din argint care să aibă pietre de aceeași culoare pentru un aspect sofisticat. De asemenea, poți merge și pe variante ceva mai simple și mai ușor de accesorizat cum ar fi inelele fără pietre.

Inele și cercei pentru ținutele de seară

În acest caz poți alege cerceii din argint lungi, așa cum sunt modelele chandelier, și inelele cu pietre mari, impozante, pentru a adăuga un element glam ținutelor care să fie și elegant în același timp. Vei găsi cu siguranță cerceii potriviți pentru outfituri elegante, deoarece gama de cercei de argint este foarte vastă.

Cercei și inele pentru ținutele boho

Ținutele boho sunt caracterizate prin lejeritate și nonconformism. Poți alege cercei cu motive tribale sau cercei cu motive etnice. De asemenea, poți alege inele de argint care să aibă motive naturale, așa cum sunt frunzele și florile. Totul depinde de ceea ce preferi să porți și de stilul care te caracterizează. Tot aici se potrivesc foarte bine și inele din aur decorate cu motive naturale.

Cercei și inele pentru ținutele rock

În acest caz poți alege cercei din argint care au pandantive în formă de craniu sau inele cu motive tribale și pietre negre. Pentru ținutele rock sunt potrivite și inelele simple, late.

Este foarte important să iei în calcul dimensiunea și forma pe care o au cerceii și inelele astfel încât să se potrivească și cu ținuta, dar și cu fizionomia ta, pentru un aspect cât mai armonios.