Uita de returul inelelor si afla cum sa iti alegi masura potrivita

Uita de returul inelelor si afla cum sa iti alegi masura potrivita

Masura inelelor iti da batai de cap?

Poate cea mai mare provocare atunci cand iti cumperi inele de argint noi este cum sa alegi masura potrivita fara sa le probezi. Daca iti comanzi inele argint prea mici, acestea nu iti vor intra pe deget, daca sunt mari risti sa iti cada si sa le pierzi. Cu siguranta nu vrei sa te afli in niciuna dintre aceste situatii si iti doresti sa te poti bucura de inelul preferat cat mai rapid, fara sa fii nevoita sa schimbi marimea.

Cand vorbim de inele marimile difera de la model la model, cred ca ai mai intalnit aceasta situatie si in cazul pantofilor. Cu siguranta ti s-a intamplat ca la un model sa ti se potrivesca perfect marimea 37, iar la o alta pereche de la acelasi brand sa ai nevoie de 37,5 sau chiar 38. Asa este si in cazul inelelor, marja de eroare putand fi de 0.5mm.

Daca in cazul marimii pantofilor esti nevoita sa mergi in magazin sa probezi pentru a afla marimea potrivita, in cazul inelelor este mult mai simplu si o poti face chiar la tine acasa, fara sa mai fii nevoita sa strabati magazinele de bijuterii. Tot ceea ce ai nevoie este un o rigla si un inel pe care deja il ai.

Iata ce trebuie sa faci pentru a-ti afla masura 

Mai intai de toate este important ca inelul pe care il masori sa ti se potriveasca chiar si la sfarsitul zilei, cand degetele sunt mai umflate. Asigura-te ca atunci cand il probezi sa nu fie frig, temperaturile reci pot subtia degetele si acest lucru te poate induce in eroare.

Dupa ce ai ales inelul potrivit, urmeaza sa te folosesti de rigla pentru a masura in milimetri diametrul intern al inelului. Trebuie sa fii foarte atenta la acest pas, nu te lasa dusa in eroare de grosimea inelului pe care il masori sau de pietrele care ies in relief. Este important sa pozitionezi rigla astfel incat sa cuprinzi doar interiorul acestuia, fara a masura si exteriorul. Cu putina atentie, totul este foarte usor. Pentru a fi 100% sigura, masoara de doua ori diametrul intern al inelului. De asemenea, mai poti incerca sa masori si un alt inel pe care il colectie.

Cu aceasta metoda poti scapa de teama de a-ti comanda inelele preferate online si de timpul pierdut pentru retur. Astfel, te poti bucura imediat de bijuteriile comandate, fara sa mai fii dezamagita ca inelele nu ti se potrivesc.

La cererea voastra, am pastrat pe site atat masura standard, cat si masura in milimetri pentru a fi cat mai simplu sa alegi masura potrivita. In dreptul fiecarui inel vei gasi un camp dedicat marimii pentru a alege cat mai usor produsul.

Gaseste aici cele mai noi modele de inele Ioana Preda: https://www.ioana-preda.ro/produse/produse-noi/