Cadouri pentru ea – ce sa nu-i oferi unei femei

Cadouri pentru ea – ce sa nu-i oferi unei femei

Se apropie perioada in care in topul sintagmelor cautate pe google va fi si „cadouri pentru ea” si asta pentru ca majoritatea barbatilor are nevoie in februarie si martie de inspiratie pentru cadourile oferite iubitelor sau altor femei fata de care vor sa isi arate aprecierea.

Indiferent ca o cunosti foarte bine sau nu, stiu ca nu iti va fi usor sa te gandesti la cadouri pentru ea si sa iti vina imediat o idee grozava. Si cand spun grozava, ma refer la parerea pe care o va avea ea despre cadoul primit, nu despre cum consideri tu cadoul pe care i-l oferi.

Este foarte usor sa dai gres cand vrei sa-i oferi ceva unei femei, dar in acelasi timp foarte usor sa o impresionezi daca ai habar cu ce sa o surprinzi. Astazi insa, dupa ce am asistat la tot felul de dezamagiri la deschiderea cadourilor de catre femei, imi doresc sa nu dai gres sub nicio forma cu unul dintre posibilele cadouri femei:

1. Orice fel de aparatura si ustenile pentru bucatarie. Poate sa fie chiar si hobby-ul ei sa experimenteze diverse retete, insa este un cadou mult prea previzibil. Daca nu vorbim de un hobby, atunci lucrurile stau si mai rau. Este foarte posibil ca in acest caz, o idee de cadou mai buna, decat obiecte pe care sa le utilizeze in bucatarie, sa fie chiar „nimic. Daca ar exista o unitate de masura pentru suparare, atunci cu siguranta supararea provocata de „nimic” drept cadou ar fi mai putina decat cea provocata de accesoriile pentru bucatarie.

2. Produse dedicate fitness-ului si dietei. Sunt usor de atribuit scaderii in greutate, ceea ce poate fi foarte usor de asociat cu faptul ca ai o problema cu felul in care arata. Daca deja pentru ea este frustrant gandul ca are ceva kilograme in plus, un cadou de acest tip nu va fi deloc privit cu ochi buni.

3. Flori si… atat. Este un cadou extrem de previzibil si foarte frumos atunci cand este oferit fara nicio ocazie. Femeile nu se bucura mai mult de flori, decat atunci cand surprinse de primirea acestora fara a sarbatori ceva. De Valentine’s Day, de 1 sau 8 martie, de ziua ei sau cu ocazia oricarei alte sarbatori, nu ii cumpara doar flori.

Lista ar putea fi mai lunga, insa am sa ma opresc aici. Mai mult decat atat, te pot asigura ca unul dintre cadourile pe care sigur le va primi cu foarte mult entuziasm, sunt bijuteriile. O bijuterie din argint, aleasa intelept, tinand cont de gusturile persoanei dragi, care sa demonstreze ca te-ai implicat foarte mult in alegerea cadoului, ar surprinde-o cu siguranta.