Care sunt proprietatile vindecatoare ale acestor bijuterii cu turmalina?

Care sunt proprietatile vindecatoare ale acestor bijuterii cu turmalina?

In antichitate, magicienii sustineau ca turmalina este o piatra cu proprietati magice. Aceasta sporeste energia vrajitorului si ajuta la finalizarea ritualului. Mineralul a fost folosit si ca talisman, ezoteristii crezand ca este o piatra pretioasa care poate proteja impotriva spiritelor rele.

Proprietatile vindecatoare

Pentru cei care iubesc sa isi imbogateasca tinuta cu bijuterii cu turmalina, este bine sa stie ca  mineralul are proprietati de vindecare, piatra fiind capabila sa:

  • Absoarba energia negativa;
  • Vindece bolile inimii si ale vaselor de sange;
  • Ajute la tratamentul bolilor sistemului reproducator;

Astfel, aceste bijuterii cu turmalina:

  • Imputernicesc si inalta;
  • Normalizeaza somnul si amelioreaza insomnia;
  • Vindeca tulburarile tiroidiene;
  • Stimuleaza sistemul imunitar.

Turmalina este ca un magnet; absoarbe energia negativa, incetineste cresterea formatiunilor tumorale si ajuta la combaterea cancerului.

Ce face turmalina la nivel emotional si psihologic

Turmalina Paraiba este o piatra de inalta vibratie, confera armonie si aduce lumina chiar si in cele mai intunecate situatii. Contribuie la descoperirea marilor beneficii esentiale ale evolutiei spirituale, elibereaza trecutul karmic.

La nivel emotional, aceste bijuterii cu turmalina alunga teama si confera o stare de calm in situatiile stresante. Ajuta la intelegerea si interpretarea exacta a sentimentelor personale.

Care e rolul fiecarei culori

Turmalina verde, albastra, galbena este o piatra samanica, ce confera protectie. Aceasta curata, purifica si transforma energia densa intr-o frecventa mai inalta, formeaza un scut protector in jurul corpului. La nivel emotional, turmalina galbena are efect benefic asupra sexualitatii, corectand disfunctiile emotionale care stau de multe ori la baza pierderii libidoului.

Turmalina galbena amplifica puterea personala. Orienteaza fiinta pe calea spirituala si favorizeaza orice demers intelectual sau de afaceri.

Turmalina albastra incurajeaza fidelitatea, etica, toleranta si iubirea de adevar. Promoveaza viata traita in armonie cu natura

Turmalina verde este o piatra a afectiunii, care reda echilibrul si pofta de viata, regenereza si inspira creativitatea, transforma energia negativa in energie pozitiva, alunga teama si promoveaza deschiderea si rabdarea.

Turmalina albastra si verde poarta energia cerului, iar pietrele galbene au energia soarelui. Din acest motiv, piatra pretioasa inalta, ofera unei persoana energie si dorinta de a trai. Astfel de proprietati au ajutat la tratarea cu succes a depresiei si a altor boli psihice.

Alege bijuterii cu turmalina si beneficiaza de proprietatile miraculoase ale acesteia in fiecare zi!