Cum ne alegem modelele de cercei in functie de forma fetei?

Cum ne alegem modelele de cercei in functie de forma fetei?

Iti mai amintesti care au fost criteriile dupa care ti-ai ales ultima pereche de cercei argint, de exemplu? Noi, femeile, ne dorim sa aratam impecabil cu orice ocazie si pentru asta avem grija permanent de stilul si infatisarea noastra. Trebuie sa recunosc ca pana si eu insa, cand vine vorba de accesorii, ma las adesea captivata de frumusetea acestora si tind sa acord credit mai degraba frumusetii modelelor, uitand ca poate cel mai important aspect este ca bijuteriile sa ma avantajeze din punct de vedere fizionomic.

Am fost recent la un eveminent unde mi-a atras atentia o pereche de cercei. Nu! Nu vreau sa spun ca mi-a captivat atentia perechea de cercei argint pe care domnisoara respectiva o purta, ci nepotrivirea dintre fizionomia ei si accesoriile alese. Tind sa cred ca facem adesea greseala de a alege accesoriile in functie de potrivirea lor cu tinutele noastre si nu cu trasaturile fizice, tocmai de aceea m-am gandit sa scriu despre acest aspect.
Iata cum iti poti alege cerceii potriviti in fuctie de forma fetei:

1. Femeile cu fata ovala. Daca te numeri printre femeile cu fata ovala, te poti considera o norocoasa. De ce spun acest lucru? Pentru ca poti purta cu usurinta orice model de cercei. Daca insa alegi sa porti o pereche de cercei tip candelabru, ai grija ca lungimea acestora sa nu depaseasca nivelul barbiei, pentru ca acest model de cercei pot da impresia unui aspect si mai alungit al fetei.
2. Femeile cu fata rotunda. Acestea sunt avantajate de cerceii subtiri si lungi si in general de cerceii cu unghiuri drepte si ascutite, care vor crea impresia unei fete alungite formandu-se astfel un echilibru vizual. Incearca sa eviti cerceii rotunzi.
3. Femeile cu fata patrata. Daca ai o fizionomie a fetei patrata, atunci cel mai indicat este sa alegi cercei rotunzi sau ovali, care vor rotunji linia maxilarului. Incearca sa eviti cerceii care imita trasaturile fetei tale, cu unghiuri ascutite pentru ca vei accentua si mai mult fizinomia fetei patrate.
4. Femeile cu fata de forma inimii. O pereche de cercei mai lati la baza vor incadra perfect acest tip de fata, adaugand volum in partea de jos a acesteia.
5. Femeile cu fata in forma de diamant. Barbia ascutita si pometii foarte evidenti sunt elementele care definesc acest tip de fizionomie. In acest caz este bine sa optezi pentru cerceii lungi, rotunzi care vor alungi linia pometilor si a barbiei.
Acum ca stii ce ti se potriveste cel mai bine in materie de cercei, nu uita sa tii cont de acest aspect cand vei achizitiona urmatoarea pereche de accesorii de acest tip.