Cum să alegi cerceii potriviți pentru forma feței tale?

cercei

Cum să alegi cerceii potriviți pentru forma feței tale?

Alegerea bijuteriilor și potrivirea lor la stilul, personalitatea și aspectul tău nu este atât de ușor precum pare. De multe ori nu te poți decide dacă să optezi pentru cercei cu știfturi, creole sau poate un model subțire, agățat. În acest articol vei găsi o serie de sfaturi practice care îți vor risipi toate îndoielile legate de alegerea cerceilor în funcție de forma feței.

Fața ovală – optează pentru cercei atârnați

O frunte înaltă, proporții armonioase și o bărbie ușor în față sunt trăsături caracteristice persoanelor cu forma ovală a feței. Este o formă care permite orice în materie de cercei! Orice lungime și toate modelele posibile arată bine. Atât cercei din aur, cât și din argint suspendați, bijuterii maxi sau clipsuri – singura limită este imaginația ta! Cu toate acestea, dacă vrei să îți scurtezi optic fața, ar trebui să eviți cerceii lungi și înguști și să optezi pentru creole mari, la modă.

Fața rotundă – cerceii lungi sunt cea mai bună alegere

Spre deosebire de o față ovală, semnul distinctiv al unei fețe rotunde este o frunte joasă, iar fața are aceeași lățime și înălțime. Cu toate acestea, cu un truc simplu, mai exact cu bijuteriile potrivite, o poți prelungi cu ușurință. În această situație ideali sunt cerceii lungi verticali, inclusiv cei care vor ajunge până la umeri. De asemenea, foarte bine se potrivesc modelele în forme geometrice, fie că sunt triunghiuri, pătrate sau modele neregulate. Totuși, în acest caz trebuie evitați cerceii în forme ovale sau rotunde.

Fața triunghiulară – modele de cercei cu știfturi

Pomeții mai largi și o bărbie îngustă sunt trăsăturile tipice ale unei fețe triunghiulare. Cerceii cu o formă aerodinamică înmoaie ușor trăsăturile și pare că au fost creați pentru acest tip de față. Modelele care se extind în jos și cerceii cu știfturi sunt, de asemenea, o soluție excelentă. Dacă dorești să scurtezi optic fața, evită bijuteriile lungi.

Fața pătrată – cerceii rotunzi sunt ideali

Persoanele cu trăsături clare, cu o frunte largă și o falcă proeminentă se pot lăuda cu o formă pătrată a feței. Modelele cu margini ascuțite sau în forme geometrice nu vor funcționa aici. Cerceii în formă de cerc sunt în acest caz de necontestat! Fie că alegi cercei clasici sau modele cu perle, pe care îi poți asorta cu brățări din aur, vor adăuga lejeritate și vor înmuia frumos trăsăturile.

Atunci când cauți cerceii perfecți, merită să îți amintești și despre alegerea acestora în funcție de tipul feței. Dar, nu uita, bijuteriile ar trebui să se armonizeze cu personalitatea ta și să te ajute să te simți specială!