Iata cum degetul pe care porti inele poate spune multe despre tine!

Iata cum degetul pe care porti inele poate spune multe despre tine!

Esti una dintre persoanele care obisnuieste sa poarte inele, indiferent ca vorbim despre inelul de logodna sau pur si simplu inele purate ca accesorii pentru tinutele tale? Ei bine, trebuie sa stii ca locul exact unde preferi sa porti acest tip de accesorii s-a tranformat de-a lungul anilor intr-un fel de  studiu al caror concluzii le vom discuta in articolul de astazi.

Inele cu pietre pretioase sau diamante, inele aur, inele argint, incriptionate sau nu si cu influente vintage, retro s.a.m.d., indiferent care este alegerea ta se pare ca degetul pe care preferi sa le asezi in mod normal poate sa spuna multe despre felul tau de a fi. Aparent ideea studierii acestui obicei poate parea foarte superficiala, insa concluziile sunt bazate pe anumite criterii psihologice si culturale care dau posibilitatea interpretarii alegerilor pe care noi le facem atunci cand purtam inele.

Mana dreapta sau mana stanga?

Care este mana cu care oferi si cea cu care primesti? Lucrurile stau astfel: daca esti dreptaci, atunci mana ta dreapta este mana cu care se considera ca oferi (mana activa), iar mana stanga cea cu care primesti (mana pasiva). In cazul in care esti stangaci, lucrurile stau invers.

Degetul aratator:

Studiile arata ca daca obisnuiesti sa porti inele pe acest deget – la mana activa, atunci esti una dintre persoanele care au o stima de sine foarte ridicata, care au incredere in fortele proprii si foarte bune calitati de lider. Daca porti inele pe acest deget, insa pe mana pasiva, tinzi sa fii tu cel care prefera sa primeasca si sa se supuna orinelor altor persoane. Asadar, daca simti ca nu ai prea multa incredere in tine, poti incerca sa porti inelele pe degetul aratator de la mana activa pentru a schimba acest lucru. Pietrele considerate ca ajuta in acest aspect sunt topazul, ametistul si lapis lazul albastru.

Degetul mijlociu:

Valorile si responsabilitatile tale sunt denotate de purtarea inelelor pe acest deget. Inelele purtate pe degetul mijlociu indica faptul ca poti decide usor ce e bine si ce nu, luand viata in serios si nu ca pe o joaca. Purtate la mana pasiva pe degetul mijlociu, ele denota seriozitate si responsabilitate. Pietrele potrivite pentru degetul mijlociu al mainii active sunt cuartul roz si piatra lunii.

Degetul inelar:

Se pare ca un inel purtat pe acest deget al mainii active arata si imbunatateste capacitatile de invata alte persoane cum sa fie mai creative. Purtate pe acelasi deget, insa pe mana pasiva, ele atrag creativitate si idei variate atunci cand vine vorba sa rezolvi problemele de zi cu zi. Daca nu esti casatorit inca, purtarea unui inel de aur cu pietre colorate pe degetul inelar al mainii pasive atrage pasiune.

Degetul mic:

Abilitati de negociere si de exprimare sunt aratate de purtarea unui inel pe degetul mic al mainii active. Daca este inelele sunt purtate la mana pasiva pe acest deget, atunci cel mai probabil persoana are abilitati excelente de ascultare si este foarte intuitiva. Chihlimbarul, citrinul si piatra lunii sunt cele care imbunatatesc aspectele legate de comunicare atunci cand sunt purtate pe acest deget.

Degetul mare:

Inelele purtate pe degetul aratator de la mana activa te descriu ca fiind o persoana ce reuseste sau incearca foarte des sa se impuna in fata celorlalti. Din nou, daca tinzi sa porti inelul pe degetul aratator al mainii pasive atunci preferi cel mai probabil ca tu sa fii cel condus de ceilalti. Incearca a porti inele argint pe acest deget de la mana activa pentru a deveni mai convingator si a-ti impune punctul de vedere.

Absenta inelelor:

Daca nu te incanta purtarea inelelor si acestea iti displac, atunci poti spune despre tine ca esti un spirit liber, caruia nu-i place sa fie constrans de oameni si imprejurari.