Top 3 coliere pentru a avea un look de festival WOW

Top 3 coliere pentru a avea un look de festival WOW

Perioada mult asteptata pentru distractie, cea a festivalurilor poate fi o provocare in materie de look. Fiecare outfit de festival ar trebui sa te reprezinte si sa te diferentieze de multime. Cel mai bun mod pentru a face asta? Alegerea unor accesorii speciale precum cele din categoria coliere argint.

Cu ajutorul colierelor potrivite poti sparge monotonia unei tinute si vei putea sa atragi toate privirile, dar mai ales toate complimentele. Pentru a nu pierde timpul in zilele de fesival, iti recomandam sa ai deja fiecare look compus si selectia de coliere deja aleasa.

Daca in materiere de haine denim-ul, jachetele din piele, topurile cu mesaje si rochiile boho chic, nu pot lipsi, la capitolul incaltaminte este esential ca aceasta sa fie comoda. Insa, cele ce vor da sarea si piperul tinutei sunt accesoriile.

Iata recomandarile noastre de coliere pentru un look de festival WOW:

  1. Coliere cu elemnte boho

Festivalul este locul unde poti experimenta si te poti juca cu accesoriile fara sa fii ingradita de reguli. In tendinte in aceasta vara sunt colierele de inspiratie africana, precum cele cu corn, care vor da un aer exotic look-ului tau.

     2.Coliere cu elemente inspirate de natura

Pentru un plus de relaxare poti opta pentru coliere inspirate de elementele din natura precum pomii, florile sau stelele, ce se poarta intens in acest sezon.

      3.Colierele lungi minimaliste

Colierele lungi sunt la moda si in acest an, mai ales daca au un deign minimal. Un mod ingenios de a crea o tinuta stylish este purtarea colierelor lungi pe spate, mai ales atunci cand si hainele iti permit asta.

Poate cea mai importanta tendinta in materie de accesorii in acest an este purtarea acestora in straturi. Layer-ele de accesorii capteaza atentia prin stralucire si bogatie.

Daca acum ti-ai completat look-ul de festival, tot ceea ce trebuie sa te distrezi!